Tuotteet

Lasia voi hyödyntää monella tavalla sisustuksessa ja rakentamisessa. Lasi toimii erinomaisesti tilanjakajana, tilojen avartamisessa, pintamateriaalina, valaistusratkaisuissa…

Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy erilaisiin tarpeisiin soveltuvat lasituotteet. Kaikki lasituotteet valmistamme määrämittaan, asiakkaan haluamaan kokoon.

Oman lasivalikoimamme lisäksi meiltä löytyy monien eri valmistajien laadukkaita laseja. Valikoimaamme voi tutustua tarkemmin myymälässä!

Jyväskylän Lasihuollon kaikkiin tuotteisiin saatavilla myös huolto- ja asennuspalveluita. Kuljetuspalvelumme toimittaa tuotteet perille asti. Lue lisää tästä!

Tutustu tuotteisiimme

Meiltä löytyy ikkuna- ja erikoislaseja kaikkiin tarpeisiin; ikkunoihin, terasseille, parvekkeille tai turvalasiksi. Valikoimassamme myös 2- ja 3-kertaiset erityslasielementit.

Laseissamme on saatavilla monia eri sävyjä ja koristepintoja.

Tuotenimeä klikkaamalla lisää informaatiota kyseisestä tuotteesta.

Tasolasit

Tasolasina käytetään laadukasta floatlasia. Floatlasia käytetään kun halutaan kirkasta läpinäkyvyyttä, esimerkiksi ikkunoissa, ovissa, julkisivuissa. Lasia käytetään myös kalusteissa, esimerkiksi tauluissa,pöytäpintojen suojaamiseen jne.

Lasin paksuus on 2-10 mm. Vahvemmat lasit erikoistilauksena.

Eristyslasit

Eristyslasi on kahdesta tai useammasta lasilevystä valmistettu elementti, jossa lasilevyjen ja listakehien muodostamat tilat on tehty ilmatiiviiksi.

Eristyslaseilla on erinomainen lämmöneristyskyky, ja siksi ne ovat myös energiataloudellisia.

Eristyslaseissa voidaan käyttää selektiivipintaista lasia parantamaan lasin lämmöneristystä (U-arvo). Erilaisia kaasuja käyttämällä eristyslasien välitiloissa, parannetaan myös lämmöneristystä ja energiatehokkuutta.

Eristyslasielementeissä voidaan käyttää erilaisia laseja käyttökohteiden vaatimusten mukaan.

Valmistamme normaalit eristyslasit nopealla toimitusajalla!

Vinkki :

Valmistamme ja asennamme eristyslaseja vanhoihin ikkunapokiin.

Kuvio-, matta- ja sävylasit

Kuviolasien pinta on kohokuvioinen ns. koristepintainen. Saatavilla on useita kuviopintoja. Lasit ovat tarkoitettu tavallisesti sisustuskäyttöön.

Mattalasi on etsattua eli happokäsiteltyä lasia. Se on läpikuultavaa ja siinä on tasainen, himmeä pinta.

Sävylasina käytämme Antisun harmaan ja pronssin sävyisiä laseja, jotka ovat läpivärjättyjä laseja. Värisävy tummenee sitä mukaan miten vahva lasi on.

Peilit

Peilejä voidaan käyttää sisustuksessa tuomaan tilaan valoa ja avaruutta. Liikkeestämme peilejä on saatavissa useissa eri sävyissä ja paksuuksissa.

Valikoimaamme kuuluu erilaisia sisustuspeilejä, kylpyhuoneen peilejä, peiliovia sekä turvapeilejä.

Meiltä myös suurikokoiset peilit yrityskäyttöön esim. kuntosaleihin, ravintoloihin, vaatetusliikkeisiin ja muihin liiketiloihin

Valvonta- ja liikennepeilit

Sisä- ja ulkokäyttöön, esimerkiksi myymälätiloihin, ostoskeskuksiin, piha-alueille ja teiden risteyksiin.

Piilopeilit

Käytetään tarkkailuikkunoissa, ja niiden toiminta riippuu valaistusolosuhteista.

Leikkaamme ja hiomme peilit määrämittaan.

Kaidelasit

Kaidelaseina käytetään karkaistua, laminoitua tai karkaistua-laminoitua lasia turvallisuusmääräyksien mukaisesti.

Valmistamme kaidelasit mittojen mukaan. Lasien kiinnitystapoja on useita.

Autonlasit

Autonlaseina käytämme laadukkaita Pilkington -laseja. Lasit voi tilata asennettuna tai ilman asennusta. Valikoimiimme kuuluu myös tuulilasien asennustarvikkeet.

Korjaamme henkilöautojen ja raskaan ajoneuvokaluston laseja.

Työkoneiden, esimerkiksi kaivinkoneiden lasit valmistamme mittojen/mallien mukaan.

Terassi- ja parvekelasit

Terassin ja parvekkeen lasittaminen lisää asuinviihtyvyyttäsi ja nostaa asunnon arvoa. Se vähentää energiankulutusta ja ympäristöstä aiheutuvaa melua. Lasit suojaavat tilaa pölyltä, lumelta, sateelta, lialta ja kosteudelta.

Terassi- ja parvekelaseina käytetään kohteeseen soveltuvia laseja, jotka valmistamme mittatilaustyönä.

Takaneduslasit

Takaneduslaseina käytetään karkaistua lasia. Lasia on saataissa mittojen mukaan ja eri sävyissä.

Tulenkestävät lasit

Tulenkestävää lasia käytetään takanluukkujen ja saunan kiuasluukun laseina. Lasi on keraamista lasia. Leikkaamme lasit mittojen mukaan.

Suihku- ja saunatilat

Lasiseinien ja -ovien avulla suihku- ja saunatiloihin saadaan kylpytiloihin modernia ilmettä, valoisuutta ja tilantuntua. Lasi on hygieeninen vaihtoehto puupinnoille.

Turvalasit

Laminoidut lasit

Laminoiduissa laseissa on kaksi tai useampia lasilevyjä liitetty yhteen muovikalvolla. Lasi pysyy kiinni muovikalvossa rikkoutuessaan, eikä näin aiheuta vaaraa.

Lasia on saatavissa eri vahvuuksina ja sävyinä.

Murronsuojalasit

Luodinsuojalasit

Palonsuojalasit

Rakennuksien paloturvallisuusmääräysten mukaiset palonsuojalasit.

Paloa kestävät lasit, lämpösäteilyä osittain rajoittavat lasit ja paloa osastoivat lasit

Karkaistut lasit

Lämpökäsittely, eli karkaisu lisää lasin mekaanista lujuutta ja lämmönkestävyyttä. Lasi murenee rikkoutuessaan raemaiseksi. Käyttökohteina sauna- ja kylpytilat sekä kaiteet, parvekkeet ja terassit. Karkaistua lasia käytetään myös takaneduslasina kipinäsuojana.

Säteilysuojalasit

Säteilynsuojalaseja käytetään vaativissa työtiloissa, esimerkiksi röntgenissä.

Räjähdyksensuojalasit

Räjähdyksen paineaaltoa kestävät lasit.

Lankalasit

Lankalasin sisällä on lankaverkko. Lankalasia on saatavissa normaalipintaisena, koristepintaisena ja pintahiottuna. Normaalipintainen, ns. tavallinen lankalasi on melko sileäpintainen lasi, jonka läpinäkyvyys on heikohko. Koristepintainen lasi on läpinäkyvyydeltään erittäin heikko, mutta se läpäisee valon hyvin. Pintahiotun lankalasin läpinäkyvyys on hyvä.

Soveltuu käytettäväksi ovissa, julkisissa tiloissa ja kohteissa, joissa vaaditaan lujaa kestävyyttä.

Sisustuslasit

Keittiön välitilan lasit

Valmistamme mittojen mukaan välitilan lasit sekä keittiöön, että WC/kylpytiloihin.

Seinäpinnan ja esimerkiksi tapetin voi suojata lasilla kosteudelta ja lialta. Lasina käytetään joko kirkasta tai taustamaalattua lasia. Asentamiseen voi käyttää alumiinilistoja, joita löytyy valikoimistamme. Katso lisää kohdasta alumiinilistat.

Taustamaalattu lasi

Valikoimistamme löytyy valkoista ja mustaa taustamaalattua lasia, sekä täysin valkoista optiwhite lasia. Erikoisvärilasit toimitetaan tilaustyönä.

Liukuovet

Lasiliukuovi on nykyaikainen ja kevyt sisustuselementti. Ne soveltuvat käytettäväksi eriliaisiin kohteisiin kylpyhuoneista edustustiloihin.

Vitriinit

Valmistamme lasivitriinit mittojen mukaan. Valikoimissamme on lasiset liukuovet kiskoineen, liukulasit ja lasihyllyt. Hiomme kynsilovet liukulaseihin. Vitriineihin voi käyttää erilaisia laseja.

Työkonelasit

Valmistamme työkoneiden laseja mittojen mukaan.

Valmistamme ja tarvittaessa asennamme maanrakennuskoneiden laseja.

Leikkaamme laseja myös erilaisiin työstökoneisiin, esimerkiksi sorveihin ja hiekkapuhalluslaitteisiin.

Venelasit

Valmistamme, ja tarvittaessa asennamme, erilaisia veneen laseja mittojen mukaan.

Akryylit

Akryyli tai pleksi on kevyt ja valoa hyvin läpäisevä muovi. Sitä käytetään suojalasina esimerkiksi laitteissa, myymäläkalusteissa ja valomainoksissa.

Saatavissa eri vahvuuksina ja väreinä.

Polykarbonaatti

Polykarbonaatti on läpinäkyvää, iskun ja lämmönkestävää muovia (ylin jatkuva +130 C). Sitä käytetään yleisesti suoja- ja turvalasina erilaisissa kohteissa.

Kattolasit

Kattolaseina käytetään yleisemmin karkaistua laminoitua turvalasia. Lasien mitoituksessa on huomioitava lasin omapaino, tuuli, lumikuormat ja putoavan lumen rasitus ylemmältä tasolta.

Alumiinilistat

Valikoimissamme on erilaisia alumiinilistoja, joita voi käyttää moniin erilaisiin tarkoituksiin, esimerkiksi keittiön välitilojen lasien asentamiseen, ikkunapokien suojaamiseen, liukulaseihin, peilien asennuksiin, seinälasien asentamiseen, terraarioihin jne.

Alumiinilistoja käytetään myös muiden rakennusmateriaalien kiinnittämiseen ja suojaamiseen.

Ikkunalistat

Valikoimissamme löytyy erilaisia ikkunalistoja.

Listoja ja asennustarvikkeita voi ostaa myös erikseen.

Muoviset ikkunalistat

Valikoimissamme löytyy monia muovisia ikkunalistoja, erilaisiin ikkunoihin.

Alumiiniset listat

Alumiinisia listoja käytetään ikkunoiden ja ovien asennuksissa. Esimerkiki ikkunapokien alalistoina voi käyttää alumiinista listaa suojaamaan pokaa kosteudelta.

Kittisaumat

Vaihtoehtona muovisille ikkunalistoille on kittisaumaus. Tarvittaessa asennamme kittisauman ikkunapokiin ja entisöitävien kohteiden lasituksiin.

Liukuovet

Lasiset liukuovet tuovat tilaan selkeyttä ja viimeisteltyä ilmettä. Se on kevyt, toiminnallinen ja nykyaikainen sisustuselementti. Liukuovia löytyy sekä lasista, että peilistä valmistettuina.

Liukuovia voidaan käyttää sekä kosteissa, että kuivissa tiloissa.

Julkisivulasit

Julkisivulasit ovat taustamaalattuja karkaistuja laseja , laminoituja laseja tai lasielementtejä. Julkisivulasitukset voidaan toteuttaa sekä yksinkertaisilla laseilla, että eristyslaseilla.

Ääneneristyslasit

Ääneneristyslasia käytetään parantamaan äänieristystä. Ääneneristävyys saadaan aikaan käyttämällä eripaksuisia ja/tai laminoituja laseja, sekä vaihtelemalla ilmavälin suuruutta. Esim. suuri ilmaväli eristyslaseissa parantaa ääneneristystä.

Erikoistuotteet

Valikoimistamme löytyvät hyllynkannakkeet, kaidekiinnikkeitä, liukulasilukkoja, peilisaranoita ja -vetimiä, peilikiinnikkeitä, erilaisia lasien ja peilien asennustarvikkeita, silikooneja, asennusliimoja, tiivisteitä…